5 ГОДИНИ ТРОЙНА ГРИЖА
Програмата се състои от три основни компонента за да се гарантира максимално вашето спокойствие и комфорт.
5 години гаранция без ограничение в пробега
5-годишната гаранция без ограничение на пробега е първият компонент нашата програма. Тя осигурява 5-годишна пълна гаранция на автомобила, включително на двигателя и трансмисията, както и 12-годишна гаранция против корозия. Тя се предлага и важи в 26 европейски страни (без Русия, Хърватия и Украйна).
5 години безплатна пътна помощ
На второ място идват 5-те години безплатна пътна помощ съвпадат с периода на безплатната гаранция. Тази услуга осигурява на собствениците на Hyundai безплатно обаждане до диспечерски център при повреда на пътя и безплатно транспортиране на колата до най-близкото дилърство на Hyundai, както у дома, така и в чужбина.
5 години безплатен преглед на техническото състояние
В продължение на 5 години вашият дилър на Hyundai ще извършва по един безплатен преглед всяка година на ключови елементи на автомобила, включително на двигателя, трансмисията, кормилната система, окачването и спирачната система.
 
Автомобили с 3 години основна гаранция, са с  гаранция против корозия – 10 години
Програмата не се предлага за модела H-1
Моля, имайте предвид, че 5 годишната гаранция без ограничение в километрите на Hyundai бе променена наскоро. В зависимост от датата на производство, както и времето за съхранение, автомобилът може все още да е обект  на досегашната гаранционна политика, съобразно правилата и условията в гаранционната книжка. Моля, консултирайте се с вашия местен представител на Hyundai.
Пълните гаранционни условия можете да намерите ТУК