New i10

New i10

Акценти

Разпечатай

 • Print

 • Каскадна решетка
  Новата предна каскадна решетка е ярък израз на спортния дух

 • 5 години гаранция без ограничение в пробега
  Нашата гаранционна програма ви осигурява първокласно обслужване. Но с високото качество на автомобила, едва ли ще се виждаме често в сервиза.

 • Спортен завършек
  Динамичната нагласа завършва и задната част

Екстериор

Разпечатай

 • Print

Радиаторна решетка

Новият дизайн на предната решетка приел каскаден профил отразява развитието на Hyundai и бъдещата посоката на дизайна

Предни светлини

Елегантно оформените фарове допринасят за още по-динамичния вид на i10.

Дневни LED светлини

Стилните нови кръгли LED дневни светлини придават допълнителен акцент на спортния дух на i10.

LED мигачи в страничните огледала

Елегантните странични огледала с LED мигачи ще ви помогнат да се престроите бързо и със стил. А другите около вас определено ще ви забележат.

Странични предпазни лайстни

Страничните лайстни на новия i10 са рестилизирани за
по-динамично впечатление.

Джанти

РАзнообразна гама от джанти с размери до 15″ е на разположение.
Тя включва и нов дизайн за джантите с размер 14″- алуминиеви или железни

Задни светлини

Задните светлини ви дават едновременно изискан дизайн и перфектна видимост и гарантират, че ще бъдете забелязани от всеки ъгъл.

Свръх тонирани задни стъкла

Свръх тонираните  стъкла на задните странични врати и задната врата, създават усещане за стил и изтънченост.

Нова задна броня с контрастен панел

Новият i10 се отличава от тълпата с изваяна задна броня с вграден черен панел и нови кръгли задни светлини за мъгла.

 • Фарове за мъгла Новите прожекторни фарове за мъгла са идеално разположени ниско в бронята, за да осигурят по-добра видимост в мъгливи условия.

 • Люк Нищо не може да се сравни с шофиране с отворен люк. Добавете към хубавото преживяване щрих синьо небе и вятърен полъх в косите.

 • Хромирани дръжки на вратите Стил в ръцете ви. Хромираните дръжки на вратите изглеждат красиво и са приятни на допир.

Интериор

Разпечатай

 • Print

Отопление на предните седалки

Предните седалки са оборудвани със системи за подгряване с три нива на отопление и индивидуални настройки, за да ви е винаги топло.

Отопляем волан

Безценен в студените зимни утрини, отопляемият волан ви помага да започнете вашето пътуване в добро настроение.

Инструментално табло

Изключително прегледното арматурно табло показва цялата важна движеща информация с  LCD и TFT технология

Багаж

Вместимостта на багажника на i10 е впечатляващите 252 л, когато задните седалки са на мястото си. Сгънете ги и получавате багажник с равен под и вместимост 1046 л.

Бежов Син Оранжев ЧервенБежовСинОранжевЧервен
Цветови пакети за интериора

За седалките има избор от четири цвята, освен стандартно черно, а елегантният дизайн ви позволява да изразите собствения си стил.

 • Жабка Без повече ровене в тъмното. С осветлението в жабката лесно ще намерите, каквото търсите.

 • Осветление в багажника Кой казва, че багажникът трябва да е тъмен? Лампите се включват автоматично, когато отворите капака.

 • Поставки за чаши На разположение са две поставки за чаши с различни размери, за да се наслаждавате на кафето или на любимата си напитка, докато сте на път.

 • Поставка за бутилки За да останете свежи през цялото пътуване, трябва да се запасите с вода. В предните врати има по едно отделение за еднолитрови бутилки, а в задните - за половинлитрови.

 • Сенници Сенниците предпазват от заслепяване и са комфортно снабдени с огледало

Динамика

Разпечатай

 • Print
1.0 MPi

Бензиновият 1.0 MPi двигател е с мощност 66 к.с. при 5500 об./мин и максимален въртящ момент от 95Нм при 3500 об/мин. Цилиндровият блок и цилиндровата глава са от алуминий, което помага за по-добра икономия на гориво.

1.0 MPi 1.25 MPi 1.0 LPGi
 • 1.0 MPi Бензиновият 1.0 MPi двигател е с мощност 66 к.с. при 5500 об./мин и максимален въртящ момент от 95Нм при 3500 об/мин. Цилиндровият блок и цилиндровата глава са от алуминий, което помага за по-добра икономия на гориво.
 • 1.25 MPi Бензиновият 1.25 MPi двигател е с мощност 87 к. с. при 6000 об./мин и максимален въртящ момент от 120 Нм при 4000 об./мин. Цилиндровият блок и цилиндровата глава са от алуминий, което помага за по-добра икономия на гориво.
 • 1.0 LPGiДвигателят 1.0 MPi LPG е с мощност 67 к.с. при 6200 rpm и максимален въртящ момент от 90 Нм при 3500 об./мин. Цилиндровият блок и цилиндровата глава са от алуминий, което помага за по-добра икономия на гориво.
 • 5-степенна ръчна трансмисия Лостът е разположен перфектно за гладко превключване

 • 4-степенна автоматична трансмисия Гладко и неусетно автоматично превключване за отпускащо пътуване

 • Еко пакет Версията с еко пакет е специално проектирана да осигурява нисък разход на гориво

Безопасност

Разпечатай

 • Print

 

Електронна система за контрол на стабилността (ESC) и
Управление на стабилността на автомобила (VSM)

Останете на пътя със стандартната система за управление на стабилността (VSM), която отчита всичко – от сцеплението на всяко колело до поведението на каросерията на i10. За спокойствието ви се грижи и електронната система за контрол на стабилността (ESC). Тя отчита кога трябва да спрете, независимо дали става въпрос за рязка маневра, или остър завой. Целта е автомобилът да остане стабилен независимо от ситуацията.

Антиблокираща система (ABS) и Система за подпомагане на спирането (BAS)

Спирайте по-ефективно при лоши условия със стандартната антиблокираща система (ABS), която постоянно следи сцеплението на четирите колела, така че винаги да имате контрол.Трябва да спрете внезапно? Спирачният асистент (BAS), включен в серийното оборудване, ви помага да натиснете педала на спирачките, колкото е необходимо за максимално безопасно спиране.

6 въздушни възглавници

Стандартната система с шест въздушни възглавници е проектирана за максимална защита на вас и вашите спътници при удар.

Система за предупреждение при напускане на пътната лента

Камера, монтирана в горния край на челното стъкло следи пътната лента и предупреждава водача при нейното напускане без подаден сигнал

Система за предупреждение при евентуален сблъсък

В готовност преди вас. Системата е проектирана, така че да ви предпази от потенциален сблъсък, използвайки данни от камера и радар за да сте максимално осигурени.

Система за следене на налягането в гумите

Без повече изненади от спаднали гуми. С помощта на сензори системата за следене на налягането на гумите ви държи осведомени. И се предлага серийно в i10.

Система за подпомагане на стартирането при наклон

Наклонът вече не е страшен. Асистентът за потегляне по наклон няма да позволи да се изтъркаляте назад при потегляне по баир нагоре.

Допълнителна светлина при завои

Системата включва допълнителна светлина за осветяване на завоя и предотвратяване на евентуални произшествия с пешеходци

 • Предпазни колани За максимално удобство дори предпазните колани са с настройка. Можете да нагласите височината им според вашата собствена

 • Стоп сигнал за повече сигурност Сигнализирайте заобикалящите ви превозни средства със специалния мигащ стоп сигнал, при рязко натискане на спирачките.

 • Автопилот Удобни бутони върху волана осигуряват безопасна и лесна експлоатация на системата Cruise Control. Функцията за ограничаване на скоростта позволява да се зададе максимална скорост.

Удобство

Разпечатай

 • Print

Дистанционно управление на волана

Мултифункционалният волан с три спици и ергономично разположени бутони ви позволява да контролирате аудиосистемата, телефона и круиз контрола, без да сваляте ръце от него. Има и подгряване, и ръчно регулиране по височина.

Увеличете силата на звука, пуснете любимото си парче, задайте повторение и още много други функции.

Забравете шофирането с ръкавици. С подгряването на волана ръцете ви ще са винаги топли.

Дайте почивка на десния си крак. Автоматичният круиз контрол ще поддържа желаната от вас скорост.

Оставете картата вкъщи. Трип компютърът ще бъде вашият пътеводител.

Общувайте в движение с опцията Bluetooth hands-free, която ви позволява да карате и да говорите по телефона, без да пускате волана.

Навигационна система

7 „LCD сензорен екран  не просто указва избрания маршрут. Навигационната система с „Live Services“ осигурява актуална трафик информация, информация за разположението на камерите за скорост на пътя*, прогноза за времето и интересни точки по избрания маршрут.. Благодарение на Apple CarPlay ** и Android Auto **, вашия смартфон е перфектно интегриран в системата.

* Когато местното законодателство позволява.
** Apple CarPlay е регистрирана търговска марка на Apple Inc.
Android Auto ™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

Аудио система

Новата аудио система включва предлага кристално чисто качество на звука с Digital Audio Broadcasting (DAB)*. Тя предоставя и лесно свързване на вашия смартфон или таблет.

*DAB може да не е налично в дадена страна

Напълно автоматична климатична система

Край на обилното потене и на тракането със зъби – просто настройте желаната температура и автоматичната климатична система ще се погрижи за останалото.

Асистент за паркиране на заден ход

Асистентът за паркиране на заден ход ще ви каже кога трябва да спрете, докато се движите на заден ход. Вградените в задната броня четири сензора виждат обектите, които вие не можете.

 • Интелигентен ключ Няма нужда да ровите в чантата или по джобовете си за ключа. Ако той е у вас, вратите ще се отключат, а двигателят се стартира с бутон.

 • Свързване (USB и AUX) USB и AUX портове плюс радио за неограничено забавление на пътя. Свържете MP3 плейъра си и се насладете на любимите си парчета.

 • Станция за включване на смартфон Станцията за свързване зарежда смартфона ви докато слушате музика от него или го ползвате за навигация.
  iPhone е запазена марка на Apple Inc.
  Google Maps е запазена марка на Google Inc.

 • Bluetooth връзка Монтираните на волана бутони осигуряват безопасно, свързване с вашия телефон Bluetooth * също така дава възможност за достъп до любимата ви музика чрез аудио стрийминг.

 • Борд компютър Бордовият компютър осигурява данни като разход на гориво, време на шофиране, изминато разстояние, разстояние до зареждане и външната температура. Той се контролира от бутоните на волана.

 • Електрически прозорци и странични огледала Настройте огледалата или свалете стъклата само с няколко бутона.

Спецификация

Разпечатай

 • Print
Изберете ниво на оборудване
ТЕГЛА Собствено тегло на автомобила (кг) 952
Максимално допустимо тегло на автомобила (кг) 1440
Максимално разрешено тегло на багажник на покрива (кг) 75
Товароносимост (кг) 488
РАЗМЕРИ Обем на резервоара (л) 40
Обем на багажника (VDA) (л) 252
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA) (л) 1046
Дължина (мм) 3665
Задна следа 13/14/15 (мм) 1504/ 480/1468
Височина (мм) 1500
Предна следа 13/14/15 (мм) 1491/1467/1455
Междуосие (мм) 2385
Ширина (мм) 1660
ДВИГАТЕЛ Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC) (Nm) 95 / 5500
Тип Tрицилиндров, редови, DOHC
Работен обем (куб. см.) 998
Максимална мощност при об./мин. (EEC) (kW) 49 / 5500
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 12
Впръскване Електронно контролирано впръскване, 4 клапана на цилиндър
Гориво Безоловен 95
Диаметър и ход на буталото (мм) 71.0 X 84.0
Степен на компресия 10.5
Максимална мощност при об./мин. (EEC) (к.с.) 67 / 5500
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC) Смесен цикъл (л/100км) 6
Извънградски цикъл (л/100км) 5
Градски цикъл (л/100км) 7.5
CO2 емисии (гр/км) 137
ПОСТИЖЕНИЯ Максимална скорост (км/ч) 145
Ускорение от 0 до 100 km/h (сек) 16.8
ТРАНСМИСИЯ Тип Механична, 4-степенна
Предавателни числа (1-ва) 2.919
Предавателни числа (2-ра) 1.551
Предавателни числа (3-та) 1
Съединител -
Главно предавателно число 4.846
Предавателни числа (4-та) 0.713
Предавателни числа (5-та) -
Предавателни числа (Задна) 2.48
УПРАВЛЕНИЕ Сервоусилвател Електрическо серво-управление
Предни Вентилирани, дискови
Диаметър на обратен завой (м) 9.6
Тип Рейка и пиньон с електро-усилвател
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, със спирални пружини
Колела 4.5JX13; 5.5JX14; 5.5JX14; 6.0JX15
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Амортесьори предни / задни Телескопични
Гуми 155/70R13; 175/65R14; 185/55R15
СПИРАЧКИ Ръчна спирачка Механична, на задните колела
Задни Дискови
loading
Техническите характеристики, постиженията, разхода на гориво и нивото на вредни емисии са според данни на производителя и са измерени в идеални условия. Стилът на шофиране, качеството на използваните горива, редовната техническа поддръжка, налягането в гумите, задръстванията и характеристиките на терена, както и други фактори могат да окажат влияние върху разхода на гориво, нивото на вредни емисии и поведението на автомобила
Изображенията и информацията, изложени горе, биха могли да се различават за отделните региони. Цялата информация и всички илюстрации са базирани на данните, налични в момента на публикуване, и подлежат на промяна без предупреждение. Моля, посетете регионалната ни уеб страница или дилъра за повече информация.
Нагоре