Н-1

Н-1

Акценти

Разпечатай

 • Print

 • Безопасност, одобрена от EURO NCAP
  H-1 получи максималната оценка за безопасност - пет звезди от европейската независима организация за транспортна ситурност Euro NCAP, представяйки се отлично в изключително взискателната й програма от краш-тестове.

 • Динамика
  - Theta 2.4 MPi
  - Трансмисия
  - Окачване
  - Улеснено маневриране

 • Безопасност
  - Система от въздушни възглавници
  - Дискови спирачки
 • Удобство - Климатизационна система
  - Подсигуряваща система за предупреждение
  - AUX терминал
 • Отидете на изтегляне тапет, е-брошура

Екстериор

Разпечатай

 • Print

Динамичен, стилен, достоен

Сцената е типична за съвременния начин на живот. H-1 без усилие превозва група колеги, или може би стари другари, от града до летището. Подробностите около пътуването са уредени, багажът е опакован и веселите разговори са насочени към събитията, които следващите няколко дни ще донесат. При тези обстоятелства микробусът е в стихията си – толкова е лесно да влезеш и да излезеш от него. С девет или дванадесет места за пътници той предлага цялото необходимо пространство за пътуващите и техния багаж, както и превъзходен интериор с отварящи се прозорци за по-добра видимост. Всъщност всеки елемент от ултрамодерния дизайн обещава едно успешно пътуване.

Предни фарове

Характерната форма на предните фарове, елегантно вписващи се в купето, идентифицира Н-1 като член на семейството на Hyundai.

Комбинирани задни фарове

Наборът от лампи елегантно обгръща страните на задницата и съчетава задни габарити, светлини за заден ход, мигачи и рефлектори.

Фарове за мъгла

Вариантите на микробуса разполагат с фарове за мъгла, спретнато вградени в долната част на предната броня.

 • Двойна задна врата За максимална практичност купувачите могат да изберат двойна задна врата, опционална при ван-моделите.

 • Микроантена Качественото приемане на радиосигнал е практически сигурно навсякъде благодарение на стандартната монтирана на покрива антена.

 • Отварящи се прозорци Многоместните пътнически версии на Н-1 се предлагат с подвижни странични прозорци за по-добра естетика и по-нисък шум.

 • Хромирана радиаторна решетка За повечето пазари е добавена нотка класа с атрактивно хромово покритие на вече традиционната радиаторна решетка на Hyundai.

 • 16” алуминиеви джанти Размерите на джантите при най-новия H-1 нараснаха. Тези леки алуминиеви джанти са опционална алтернатива на стандартните стоманени за повечето страни.

 • "16” стоманени джанти Тези издръжливи стоманени джанти са част от стандартното оборудване за по-голямата част от гамата. Увеличеният им диаметър допринася за намаляване на експлоатационните разходи.

 • Накрайници за миене на прозорците с 3 дюзи Проектираните наново накрайници за миене на прозорците с по 3 дюзи подобряват видимостта, без да нарушават обтекаемостта на автомобила отпред.

Интериор

Разпечатай

 • Print

Многостранен, комфортен и елегантен.

Новият Н-1 е правилният отговор, когато пътниците имат приоритет над пакетите, което е от изключително значение за един практичен, работещ неуморно професионален превозвач. Конфигурацията на местата е такава, че има много място за професионално оборудване, спортни принадлежности или ваканционен багаж. Комфортът и изискаността на салона, каквито обикновено се свързват с леките автомобили, се допълват от страничните прозорци по цялата му дължина.

Разнообразието е солта на живота

Дизайнерският екип на Hyundai е разработил интериор, равняващ се с тези на повечето съвременни леки автомобили от висок клас. Само трябва да погледнете или да усетите невероятната изработка и покрития на компонентите и да се насладите на постигнатото от дизайнери, конструктори и техници.

 • Управление на електромеханичните прозорци Типично за вниманието, което се отделя на детайлите, в подлкътника на шофьорската врата са вградени бутоните за управление на електромеханичните прозорци и за настройка на огледалата за обратно виждане.

 • Сенник Сенникът от страната на шофьора изпълнява ролята на удобен джоб за талони за паркиране и на документи за доставка.

 • Кутия за слънчеви очила / светлина за четене Вградена в тавана конзола изпълнява ролята на отваряща се надолу кутия за слънчеви очила и светлина за разчитане на карти.

 • Електрохромно огледало Вътрешното огледало на микробуса е от електрохромен тип, който автоматично се наклонява надолу, ако светлините на движещата се отзад кола са прекалено силни.

 • Поставки за чаши Конзолата между шофьора и пътника до него се предлага с прибираща се поставка за две чаши или бутилки.

 • Светлини във вратите В краищата на предните врати на микробуса са вградени светлини, които се включват при отваряне.

 • Двоен джоб във вратите За всички необходими за пътуването списания, карти и документи предните врати предлагат находчива комбинация от два джоба.

Динамика

Разпечатай

 • Print

Мощност, изисканост и качество

Независимо дали двигателят е бензинов или дизелов, новият Н-1 гарантира отлична динамика, съпроводена от надеждността и природосъобразността на Hyundai. Колата се предлага с петстепенна механична и пет- или четиристепенни автоматични трансмисии за оптимални разпределение на теглото и динамичен баланс. Освен това получавате задвижване на задния мост от разположен отпред двигател.

2.5 CRDi

Гориво: дизел
Ходов обем: 2497 куб.см
Максиална мощност : 163к.с. / 3800 об/мин
Максимален въртящ момент : 392 Нм / 2 000 об/мин

Автоматична трансмисия

За версиите с 2.5 VGT дизелов двигател вече се предлага 5-степенна автоматична трансмисия със спортен режим. Тя е създадена, за да направи всеки аспект от шофирането по-безопасен и по-спокоен.

Механична трансмисия
Механична трансмисия

В тази нова 5-степенна скоростна кутия е използван маховик с двойна маса за редуциране на шума от задвижващата система. Освен това оптимизираните предавателни числа и усъвършенстваната синхронизация осигуряват нисък разход и усет за превключване.

Зона на комфорт

Окачването се отличава със забележително гъвкав дизайн. То е достатъчно твърдо да се справи с напълно натоварен автомобил и достатъчно меко да осигури на хората в салона комфортно пътуване независимо от товара или пътя.

Улеснено маневриране

Ограничените пространства в градския център или по черните пътища не са проблем за шофьора на Н-1. Макар да е дълъг над 5 метра, автомобилът има радиус на завой до 5,6 метра.

Безопасност

Разпечатай

 • Print

Надеждна и прецизна безопасност

Новият H-1 е оптимизиран за защита на шофьора и пътниците. Ние в Hyundai държим гарда си високо, така че вие не сте длъжни да го правите.

Система от въздушни възглавници

За по-добра защита при удар новият Н-1 се предлага с опционални въздушни възглавници за предните две места. Те задържат шофьора и пътуващия до него в безопасна позиция и намаляват вероятността от проникване на отломки, създавайки ефективна зона на сигурност.

Дискови спирачки

Големи и мощни дискови спирачки (16″“) се предлагат за задните и за всички колела. Те осигуряват отлично спиране, необходимо в случаите, когато микробусът или ванът са напълно натоварени.

Удобство

Разпечатай

 • Print

Неподправено и приятно усещане за комфорт.

Влезте във Н-1 и мигом ще добиете усещането за простор и комфорт. Огледайте се наоколо и веднага ще забележите малки, но значими подробности. Например начинът, по който отоплението и стереоуредбата с 6 високоговорителя пасват идеално в меката на допир периферия на централната конзола. Осветлението с вграденото в сенника огледало. Плавното отваряне на кутията за слънчеви очила. Включете климатизацията и обърнете внимание на различното качество на вградените в тавана вентилационни отвори за пътниците отзад. Разбира се, има и още, както би могло да се очаква, когато Hyundai създава претендент от световна класа.

Подсигуряваща система за предупреждение

Датчици в броните издават доловим звуков сигнал, ако колата се насочи към скрити от шофьора препятствия.

 • Дистанционно централно заключване и аларма Вратите на автомобила могат да бъдат заключвани и отключвани дистанционно благодарение на вграден в контактния ключ електронен предавател.

 • "Управление на климатизацията на задните седалки Два кръгли превключвателя предоставят възможност за регулиране на температурата и скоростта на въртене на вентилатора в задната част на микробуса.

 • Навигационна система Навигационният екран с висока разделителна способност 7 "предлага информация за маршрута и информация за трафика. Интегрираното DAB (Digital Audio Broadcasting) осигурява най-високото качество на звука и допълнителни услуги.

Спецификация

Разпечатай

 • Print
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ Дължина (мм) 5125
Ширина (мм) 1920
Височина (мм) 1935
Междуосие (мм) 3200
Клиренс (мм) 190
Предна следа (мм) 1685
Задна следа (мм) 1660
Обем на багажника (л) 4426-3 местен / 842-8 местен
Обем на багажника (куб м) 4,4-3 местен / 0,84-8 местен
Обем на резервоара (л) 75
Дължина (мм) 2375-3 местен / 851-8 местен
Ширина (мм) 1620-3 местен / 1576-8 местен
Височина (мм) 1340-3 местен / 851-8 местен
ТЕГЛА Собствено тегло на автомобила (кг) 2175
Максимално допустимо тегло на автомобила (кг) 3030
Товароносимост (кг) 855
ДВИГАТЕЛ Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване, 4 клапана на цилиндър, променлива геометрия на турбокомпресора
Газоразпределение WGT
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталото (мм) 91x96
Работен обем (куб.см) 2497
Максимална мощност при об./мин. (EEC) (к.с.) 136/ 3,800
Максимална мощност при об./мин. (EEC) (кВт) 100/ 3,800
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC) (Нм) 343/1500-2500
Степен на компресия 16,4
Гориво Дизел
ПОСТИЖЕНИЯ Ускорение от 0 до 100 км/ч (сек) 17.5-3 местен/17.6-8 местен
Максимална скорост (км/ч) 168
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC) Градски цикъл (л/100км) 9.3
Извънградски цикъл (л/100км) 6.5
Смесен цикъл (л/100км) 7.6
CO2 емисии (г/км) 199
ТРАНСМИСИЯ Задвижващи колела 2
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа (1-ва) 4.489
Предавателни числа (2-ра) 2.337
Предавателни числа (3-та) 1.350
Предавателни числа (4-та) 1.000
Предавателни числа (5-та) 0.784
Предавателни числа (6-та) 0.679
Предавателни числа (Задна) 4.253
Главно предавателно число 3.692
Съединител Еднодисков сух
УПРАВЛЕНИЕ Тип Рейка и пиньон с хидравличен усилвател
Сервоусилвател Хидравлично серво-управление
Обороти 3.57
Диаметър на обратен завой (м) 11.22
СПИРАЧКИ ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/задни 210/210
Диаметър на сервоусилвателя (инч) 9+10
Ръчна спирачка Механична на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ Конструкция самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Твърд мост с пружини/листови ресьори за товарен
Амортисьори предни / задни Телескопични, двойно действащи
Колела 6.5J x 16“
Гуми 215/70 R16
Резервно колело 215/70 R16
loading
Техническите характеристики, постиженията, разхода на гориво и нивото на вредни емисии са според данни на производителя и са измерени в идеални условия. Стилът на шофиране, качеството на използваните горива, редовната техническа поддръжка, налягането в гумите, задръстванията и характеристиките на терена, както и други фактори могат да окажат влияние върху разхода на гориво, нивото на вредни емисии и поведението на автомобила
Изображенията и информацията, изложени горе, биха могли да се различават за отделните региони. Цялата информация и всички илюстрации са базирани на данните, налични в момента на публикуване, и подлежат на промяна без предупреждение. Моля, посетете регионалната ни уеб страница или дилъра за повече информация.
Нагоре