KONA

KONA

Екстериор

Разпечатай

  • Print

You define it. You style it.

Направете индивидуална вашата KONA, за да изразите личния си стил. Изпробвайте различните цветове, за да проектирате персонализираната си версия с избор на двутонални покриви, спортни колела, вътрешни цветови акценти и смели външни тонове, като „Tangerine Comet“ или „Acid yellow“. Да се осмелиш да бъдеш различен.

Уверена и уникална, изцяло новата KONA е проектирана да преобръща представите и да увеличава импулсите. Мускулестият външен дизайн улавя окото със скулптурни форми, LED светлини и елегантни детайли, които подчертават силната SUV-ДНК.

Светлини

Уникалният дизайн на двойните фарове със светодиодни фарове и LED дневни светлини, създават неповторим светлинен подпис.

Предна решетка

Характерната решетка на Hyundai и уникалният дизайн на двойните фарове оформят дързък поглед отпред

Огледала

Двутоналният покрив и външните огледала ви позволяват да персонализирате цветовите комбинации, така че да съответстват на вашия личен стил.

Колела

Предлага се с избор от стилни алуминиеви джанти до 18 инча.

Акценти на вратите

Матовите сребърни акцентни линии отстрани подобряват стилния изглед.

Задни светлини

Елегантните LED задни светлини се отличават с уникален елемент, в който се намират мигачите и светлините за заден ход

Заден спойлер

В лъскавия заден спойлер има и интегрирана LED стоп светлина.

Интериор

Разпечатай

  • Print

You match it.

Вниманието към детайлите е това, което прави новата KONA толкова специална. Открийте изключително високо ниво на комфорт с висококачествени материали, за чувствено и изискано усещане. И за да е всичко персонално, можете да избирате от четири цветови комбинации в интериора. Няма повече скучни табла!

Bright Orange

Оранжевите акценти можете да откриете при вентилационните отвори, около скоростния лост, пръстена на бутона за стартиране на двигателя, шевовете на седалките и волана. Всички опции за цвят на интериора са комбинирани с черен таван.

Lovely Lime

Ако изберете този свят ще имате цветни предпазни колани в същия тон, както и лъскави черни вътрешни дръжки на вратите, както и лъскави черни спици на волана

Red Hot

Интериорът с червени акценти също разполага с цветни предпазни колани, както и с лъскави черни вътрешни дръжки на вратите и лъскави черни спици на волана

Classic Grey

Сивото е стандартното изпълнение и се придържа към по-класически мотив.

Динамика

Разпечатай

  • Print

You boost It.

Както ви харесва. Силата, забавлението и ефективността са във ваши ръце. KONA предлага избор между два високоефективни бензинови двигатели с турбокомпресор. На върха имате 1,6 T-GDI, който доставя 177 к.с. и 4WD задвижване заедно със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител (DCT). DCT комбинира горивната ефективност и шофирането на ръчната трансмисия с удобството на автоматичната трансмисия. Налице е и  1.0 T-GDI с 120 к.с. и 2WD. Той идва с 6-степенно ръчна трансмисия, оптимизирана за по-голяма горивна ефективност.

1.6 T-GDi бензинов турбодвигател

За мощно ускорение, 1.6  турбо двигателят на KONA ще ви отведе от 0 до 100 за по-малко от 8 секунди. Този четирицилиндров бензинов двигател T-GDI с мощност от 177 к.с. (130 кВт) и въртящ момент от 265 Нм ви дава възможност да управлявате в града и извън него с лекота. Той идва в съчетание с новоразработеното,  задвижване на четирите колела на Hyundai Motor и 7-степенна трансмисия с двоен съединител.

1.0 T-GDi бензинов турбодвигател

За по-икономична мобилност можете да изберете 1.0-литров T-GDI 3-цилиндров турбо бензинов двигател с мощност 120 к.с. (88 кВт) и 172 Нм. Наслаждавайте се на подобрената горивна ефективност, както и подобрената реакция на газта и въртящия момент от ниски обороти. GDI,, осигурява чисто изгаряне и подобрява разхода на гориво и емисиите. Двигателят се предлага с предно предаване и 6-степенна ръчна трансмисия.

6-степенна ръчна трансмисия

6-степенната ръчна трансмисия на KONA е оптимизирана за по-голяма горивна ефективност. Тя е съчетана с 1.0-литровия T-GDI 3-цилиндров турбокомпресор с бензинов двигател и задвижване на предните колела.

7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител

7-степенната скоростна кутия с двоен съединител комбинира горивната ефективност и удоволствието от управлението на ръчната трансмисия с удобството на автоматичната трансмисия. Тя предлага два режима на управление: нормален и спортен. В спортен режим предавките се задържат по-дълго преди превключването за по-голямо удоволствие от шофирането.

Безопасност

Разпечатай

  • Print

Hyundai Smart Sense

С помощта на Hyundai SmartSense- модерни системи за съдействие при шофиране, KONA е на челно място в сегмента с най-новите технологии за активна безопасност – създадени, за да ви осигурят по-голяма сигурност и спокойствие. От автоматично спиране, за да избегнете евентуален сблъсък, до откриване на автомобили в мъртвата зона, KONA може да ви предупреди за потенциални опасности около вас при шофиране.

Система за предупреждние при сблъсък

Системата използва предната камера за откриване на потенциален челен удар и предупреждава водача за опасността. Тя инициира аварийно спиране, за да се избегне или сведе до минимум евентуален сблъсък с друг автомобил или пешеходец

Система за следене на пътната лента

В случай, че превозното средство се отклони от лентата шофиране без сигнализация, системата регистрира това и реагира чрез звуков предупредителен сигнал към водача и активно коригиране посоката на завиване. Системата може да е животоспасяваща при евентуално заспиване зад волана.

Индикация за автомобил в мъртвата зона

Системата ви предпазва от всички страни като индикира наличието на автомобил в мъртвата зона за безопасно маневриране

LED предни светлини

Системата на предните светлини разпознава насрещните превозни средства, както и превозните средства в едно и също платно през нощта, и превключва от дълги светлини на къси светлини, ако е необходимо. Статична светлина осветява допълнително предната част при завиване, като подобрява видимостта през нощта.

Система за предупреждение при трафик зад автомобила

Когато излизате от тясно парко място, предупреждението за трафик зад автомобила намалява риска от сблъсък. Използвайки 2 радарни датчика отзад, тя ви предупреждава в случай на приближаващ автомобил.

Система за предупреждение при умора

Чрез наблюдение и анализиране на промяната в ъгъла на завиване, силата на завиване, позиция в платно за движение и времето в което сте шофирали, системата открива появата на умора на водача и аларамира с аудио и визуален сигнал.

Удобство

Разпечатай

  • Print

You fit it.

Новата KONA е проектирана така, че да отговаря на всичко, което вие и вашият натоварен живот може да ви предложи. С достатъчно пространство за пътници и товари и с капацитет на багажника от 361 литра. И независимо от това изцяло новата KONA ви осигурява безпроблемна свързаност, която очаквате и новаторски технологии, които улесняват живота ви. Превъзходната звукова система на KRELL доставя зряло звуково изпълнение, така че да можете да се разтърсите със стил.

Гъвкавата KONA е сред най-добрите в класа по пространство за краката, раменете и височината. А широкият отвор на задния капак и ниската височина на багажника правят натоварването бързо и безпроблемно.  SUV, който не прави компромис в пространството, KONA също така предлага изключителен капацитет на багажника от 361 литра. Mожете да сгънете задните седалки за секунди с едно докосване и да разполагате с просторна площ от 1 143 литра – идеални за уикенд бягство.

You rock it

Останете онлайн в града или офлайн извън пътя и слушайте любимата си музика по целия път. Превъзходната звукова система на KRELL доставя звукова наслада за вашите сетива. Освен това KONA ви осигурява безпроблемна свързаности новаторски технологии, които улесняват живота ви, като 8 „сензорен дисплей, който прави всичко лесно достъпно с Apple CarPlay ™ и Android Auto ™. Изразете себе си.

Apple CarPlay ™ е регистрирана търговска марка на Apple Inc. Android Auto ™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

Head-Up дисплей

Предлагайки ясен образ за лесна видимост, нашият нов дисплей  ви помага да останете в безопасност, като проектира важна информация като скорост, напътствията на навигацията и различни предупреждения директно във вашето полезрение.

Премиум озвучителна система KRELL
8" дисплей, работещ с докосване
Нагоре