IONIQ Plug-In Hybrid

IONIQ Plug-In Hybrid

Екстериор

Разпечатай

  • Print

Стилни алуминиеви джанти 16"

 

LED предни светлини

Елегантните нови фарове използват няколко LED диодаа за високи и къси светлини. Светодиодните светлини са по-светли и по-енергийно ефективни от конвенционалните.

LED дневни светлини

Динамичните дневни светлини  с форма на символа С, оформят въздушните отвори, които насочват активния въздушен поток, намалявайки турбуленцията около предните колела.

Елегантни външни огледала

Тънкият и елегантен корпус на огледалата е с форма, намаляваща съпротивлението на вятъра и подобряваща аеродинамиката.

Електрически люк

Електрическият люк осигурява още по- проветрива атмосфера в купето.

Задна броня и цветови акцент

Дизайна на задницата на IONIQ Plug-in Hybrid е доминиран от силни хоризонтални елементи, които подчертават широката и спортна  позиция.

Задни LED светлини

Опционалните LED задни светлини са по-ярки, използват по-малко енергия и завършват дизайнерската цялост на IONIQ Plug-in Hybrid, а конвенционалните задни светлини осигуряват ясен сигнал за намеренията на водача.

Ефективност

Плавният наклон на линията на покрива се слива естествено със задния спойлер. Резултатът е форма, която е едновременно спортна и аеродинамична.

Заден спойлер

Интегрираният заден спойлер на IONIQ Plug-in Hybrid намалява турбулентността и съпротивлението на въздуха, увеличавайки притискателната сила, за по-стабилно шофиране.

Интериор

Разпечатай

  • Print

Впечатляващият инструментален панел  с размер 7 инча е снабден с TFT LCD дисплей с висока разделителна способност, който е пъстър, ясен и лесен за четене.

Винаги свързани

Комуникационния център на IONIQ  е достъпен чрез централния 8″ цветен сензорен екран. Apple CarPlay, и Live услугите с напълно нова навигация ще удовлетворят всяко ваше пътуване. Автомобилът разполага с премиум „Infinity“ аудио система и специално място за безжично зареждане на съвместими смартфони.

Предни вентилирани седалки

Останете свежи и  през цялото лято с тристепенната регулирана циркулация на въздуха, вградена в предните седалки.

Качество

Качеството в купето се подчертава от привличащи погледа  хромирани акценти на скоростния лост, педалите и праговете на вратите.

Динамика

Разпечатай

  • Print

6-степенна трансмисия с двоен съединител

6-степенната трансмисия с два съединителя (DCT) на Hyundai осигурява бърза обратна връзка за спортно и ефективно шофиране.

Зареждане

Просто използвайте кабела, за да презаредите IONIQ Plug-in Hybrid практически навсякъде. Той е проектиран да се свързва към стандартен контакт и да зарежда IONIQ Plug-in Hybrid чрез домашен променлив ток (AC).

Безопасност

Разпечатай

  • Print
Система за следене на пътната лента

В случай, че превозното средство се отклони от лентата шофиране без сигнализация, системата регистрира това и реагира чрез звуков предупредителен сигнал към водача и активно коригиране посоката на завиване. Системата може да е животоспасяваща при евентуално заспиване зад волана.

Индикация за автомобил в мъртвата зона

Системата ви предпазва от всички страни като индикира наличието на автомобил в мъртвата зона за безопасно маневриране

Автономно спиране при препятствие

В готовност преди вас. Системата е проектирана, така че да ви предпази от потенциален сблъсък, използвайки данни от камера и радар за да сте максимално осигурени.

Интелигентен автопилот

Интелигентния автопилот следи обстановката около автомобила и поддържа постоянна дистанция спрямо автомобила отпред.

Гаранция

Разпечатай

  • Print
5 години гаранция без лимит километри

Спокойствието е стандарт, защото IONIQ Plug-In Hybrid е защитен от цялостна гаранция както всички нови Hyundai леки автомобили, плюс удължена гаранция за хибридната батерия.  IONIQ Plug-In Hybrid е с 5-годишна гаранция без лимит километри за задвижваща система, кормилната уредба, окачването и спирачната система.

Хибридна батерия

Хибридната батерия е с гаранция от 8 години или 200 000 км. (което настъпи първо)

Нагоре