Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Нов i40 ЗАВЪРШЕН И
ИЗИСКАН
 
 • Проектиран и конструиран да задоволява
 • Ниски експлоатационни разходи
 • Удобни за потребителя технологии
cubetitle_experience
 
 

 
 
Възможни са различия между изображението и реалния продукт.
cubetitle_gallery
 
previous
next
 
ИЗРАЗ НА
ИНДИВИДУАЛНОСТ
Насладете се на откроимото излъчване на новия i40 Wagon
 

МОДЕРЕН
ДИЗАЙН

Привличането започва с новия дизайн на фаровете, дръзката шестоъгълна радиаторна решетка и продължава чак до елегантните нови задни светлини

 • High performance projector headlamps
 • Radiator grille
Експресивен дизайн

Отличителната радиаторна решетка с хромирани детайли, елегантните LED фарове за мъгла и елегантният екстериор затвърждават привличането на новия i40 Wagon.

Атлетично елегантен

С изцяло новите лети джанти, новият i40
създава несъмнено динамично впечатление.

Интериорен дизайн

Кокпитът на новия i40 Wagon е проектиран така, че водачът да бъде информиран и забавляван по време на всяко пътуване. Чудесната аудио система с 6 високоговорителя, външен усилвател и субуфер предлага високо качество на звука във всички ъгли на кабината. На разположение е също и модерен 4,3-инчов цветен TFT LCD supervision екран и модернизирана 7-инчова навигационна система с DAB (Digital Audio Broadcasting), осигуряващи най-висококачествения звук и разширяват набора от допълнителни услуги.

more more
Приборно табло supervision
(4,3”) и TFT LCD
Навигационна система

7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT)

Новата 7-степенна трансмисия DCT предлага на водачите избор от напълно автоматично действие или секвенциално превключване на предавките в механичен режим. Ръчното превкючване на предавките става посредством скоростния лост или планките, монтирани върху волана, като така предлага по-ангажиращо удоволствие от шофирането. Комбинирана с дизеловия двигател 1,7 CRDi, тя предлага нива на емисии CO2 от само 119 г/км (стандартен автомобил) или 110 г/км със система Idle Stop & Go (ISG).

Предлага се само за двигателя 1,7 CRDi 141 к.с.

Електронни задни амортисьори (ECS)

ECS дава на водача възможността да настройва задната ос. Това е особено важно за комби, за да може возията и управлението да се регулират така, че да отговарят на теглото на товара в багажника. Ръчно може да избирате между твърд и мек режим, или да оставите системата автоматично да реагира според условията.

Exterior
ДИЗАЙН, КОЙТО ГОВОРИ ЗА ПРОСТРАНСТВО
Изразителната комбинация от фарове, хексагонална решетка и LED фарове за мъгла определят лицето на новия i40
 • moreHID фарове
  moreLED предни фарове за мъгла
  moreРадиаторна решетка
  • HID фарове Биксеноновите фарове на новия седан i40 осветяват нощта с ярка светлина и по-голяма яснота. Саморегулирането на светлинния сноп е стандартно. Опционалните Smart High Beam (SHB) следят насрещния трафик, за да се избегне заслепяване на другите водачи, като превключва дългите на къси светлини.
  • LED предни фарове за мъгла Опционалните LED предни фарове за мъгла се отличават с прости прозрачни лещи. Изключително ниската височина на монтирането им гарантира най-ефикасното осветяване в мъгливи условия на шофиране.
  • Радиаторна решетка Между елегантните фарове е разположена изпъкналата нова шестоъгълна радиаторна решетка. Тя се предлага в две версии, с и без хромирани детайли към хоризонталните ламели.
    
 • moreПанорамен стъклен покрив
  moreМигачи в страничните огледала
  moreДжанти
  • Панорамен стъклен покрив Предлагащ се като опция, двупанелно отварящият се стъклен покрив позволява на слънчевата светлина да обсипе кабината с ярка, освежава светлина. Подвижните слънцезащитни щори и практичният ветробран завършват картината.
  • Мигачи в страничните огледала Аеродинамично оформените кутии на страничните огледала минимизират шума от вятъра и в тях са вградени LED мигачи за по-безопасна смяна на лентата на движение.
  • Алуминиеви джанти На разположение е атрактивна гама от приковаващи погледа джанти. Независимо дали става дума за елегантните 18-инчови джанти с 10 спици с гуми 225/45 R18 или стилните 17-инчови джанти с 10 спици и гуми 215/50 R17, всички те са проектирани да подсилят впечатляващия дизайн на новия i40 Wagon.
 • moreLED задни комбинирани светлини
  moreИнтелигентна врата на багажника
  • LED задни комбинирани светлини Изваяните форми на големите задни светлини обединяват експресивните контури и форми. LED технологията означава, че яснотата и яркостта са оптимизирани, че реагират по-бързо и предупреждават другите шофьори по-бързо.
    
  • Интелигентна врата на багажника Лесната функция за отваряне на вратата на багажника, неизискваща да използвате ръцете си, се задейства, когато автомобилният ключ е в джоба или чанта ви. Изчакайте до затворената врата на багажника само 3 секунди и тя ще се отвори автоматично, осигурявайки лесен достъп до големия багажник.

 • Подгряване на стъклочистачките
  Отоплителен елемент, вграден в основата на челното стъкло, разтопява леда и освобождава заледените стъклочистачки.
Interior
ВСИЧКО Е ВЪПРОС
НА АТМОСФЕРА
Целият интериор на новия i40 Wagon предлага майсторски клас на тема изкуство в интериорния дизайн. Той е внимателно изработена смес от висококачествени материали, стилно приглушени цветови комбинации и толкова комфорт, пространство и удобство, колкото може да се пожелае в този клас.
BrownЧеренBlueБежов
Тапицерия
 • Кафяв
 • Черен
 • Син
 • Бежов
 • Материали
Интериорно пространство

Размерите на кабината на новия i40 Wagon са сред най-добрите в класа,
а седалките предлагат високи нива на комфорт дори при най-дългите пътувания.

Бутони за дистанционен контрол върху волана

Контролирането и регулирането на аудио функциите чрез бутоните върху волана означава, че водачът не трябва да сваля ръцете си от волана по време на движение.

Бутони за контрол
на аудио системата

Автоматичен круиз контрол

Подгрев на
волана

Бутони за
борд компютъра

Close
Вентилация на предните седалки

Вентилатори, вградени в предните седалки, обдухват с охлаждащ въздух през микро перфорации в кожените повърхности на седалките. Предлага се като опция само с кожени седалки.

Close
Напълно автоматична климатична система

Водачът и пътникът до него разполагат с възможността да изберат индивидуални температурни настройки съобразно предпочитанията си. След това системата поддържа избраната температура за всяка зона.

Close
Електрически седалки

Регулируеми в 10 посоки, електрическото настройване на шофьорската седалка включва електрическо регулиране на лумбалната опора за по-голям комфорт и безопасност. Вградената в шофьорската седалка памет (IMS) връща удобно седалката до предпочитаната позиция.

Close
Багажно пространство

Новият i40 Wagon предлага променливо товарно пространство от 553 литра при изправени облегалки и 1719 литра при сгънати в пода задни седалки. Допълнителни джобове за съхранение осигуряват допълнително пространство за по-малки предмети.

Close
Среден подлакътник на задните седалки

Пътниците на задните седалки се възползват от удобството на подвижния и тапициран подлакътник. В него са вградени поставки за чаши и ниша за съхранение на вещи.

Close
Подгрев на седалките

Предните седалки предлагат триетапен подгрев на седалищата и облегалките. Седалищата на задните седалки също се подгряват.

Close

 • Централна конзола
  Под комфортно тапицирания среден подлакътник, разположен между предните седалки, има различни отделения за съхранение компактдискове и малки предмети.

 • Система за съхранение с поставки за чаши
  Предната подова конзола може да побере две бутилки за вода и други малки предмети. Плъзгащ се капак помага за стабилно съхранение, далеч от хорските очи.

 • Жабка
  В жабката може да се насочи охладен въздух с цел охлажда на напитките по време на път.
Performance

ЦЯЛАТА МОЩНОСТ, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ
Двигатели, които осигуряват на новия i40 Wagon достатъчни запаси от мощност и въртящ момент, каквото и да превозвате, където и да отивате. Изберете от нашата гама модерни двигатели, на разположение са два бензинови и два дизелови агрегата.
 • 1.7 CRDi
  Дизелов двигател (Стандартен)

  Нашият дизелов двигател 1,7 CRDi с висок въртящ момент се предлага в две версии. Този базов агрегат постига похвалните 119 г/км емисии CO2 в стандартната си форма, или 110 г/км с опционалната система Idle Stop & Go (ISG).


  Макс. Мощност
  115 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  28.6 Нм
 • 1.7 CRDi
  Дизелов двигател (Висока мощност)

  За по-взискателните водачи, или тези, които редовно превозват тежки товари, ние разработихме по-мощна версия на дизеловия двигател 1,7 CRDi. Той генерира по-високи нива на мощност и въртящ момент за по-вълнуващо и отзивчиво преживяване зад волана.


  Макс. Мощност
  141 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  34.7 кг·м
 • 2.0 GDi
  Бензинов двигател

  Тази изискана версия на предишния агрегат 2,0 GDi бе преосмислена инженерно, за да гарантира цялостна управляемост и ефикасност, предлагайки максимален въртящ момент в по-ниския оборотен диапазон.


  Макс. Мощност
  165 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  20.8 кг·м
 • 1.6 GDi
  Бензинов двигател

  Нашият базов двигател генерира повече от достатъчно мощност и въртящ момент за новия i40 Wagon, като същевременно е икономичен и екоцелесъобразен. Подобно на всички двигатели за новия i40, този също отговаря на стандартите Евро 6.


  Макс. Мощност
  135 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  16.8 кг·м
 • 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT) Новата 7-степенна трансмисия DCT предлага на водачите избор от напълно автоматично действие или секвенциално превключване на предавките в механичен режим. Ръчното превкючване на предавките става посредством скоростния лост или планките, монтирани върху волана, като така предлага по-ангажиращо удоволствие от шофирането. Комбинирана с дизеловия двигател 1,7 CRDi, тя предлага нива на емисии CO2 от само 119 г/км (стандартен автомобил) или 110 г/км със система Idle Stop & Go (ISG).
 • Усъвършенстван контрол на сцеплението при завиване (ATCC) Системата използва електронни сензори, които оценяват поведението на диференциала с ограничено приплъзване по време на завиване, осигурявайки допълнителен тракшън, по-добро сцепление, а оттам и по-добро управление. ATCC е специално настроен да подобри и без друго впечатляващите пътни характеристики на новия i40 Wagon.

 • 6-степенна автоматична трансмисия
  Шестстепенната автоматична трансмисия, предлагаща се с двигателя 2,0 GDi, е компактна, плавна и тиха.

 • 6-степенна механична трансмисия
  За водачите, които предпочитат сами да превключват предавките, новият i40 Wagon предлага 6-степенна механична трансмисия. Икономична, тиха, ултра плавна и издръжлива.

 • Планки на волана за смяна на предавките
  Насладете се на скорострелното превключване нагоре или надолу на предавките благодарение на монтираните върху волана планки, каквито се откриват само при луксозните спортни автомобили.
  Предлагат се само с AT и DCT

 • Избор на режим на задвижване
  Налична само с автоматични трансмисии, системата за избор на режим на задвижване позволява на водачите да оптимизират задвижването на база обратната връзка от сензори, следящи пътя и пътните условия.
Safety
Останете извън
опасност
Да предвиждате непредсказуемото не е възможно, но новият i40  е оборудван с модерни превантивни системи за предотвратяване на неприятни ситуации.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Информационна функция за ограничение на скоростта (SLIF)

  Новата Информационна функция за ограничение на скоростта следи пътните знаци и показва на TFT дисплея в приборното табло скоростното ограничение в конкретния момент. Новият i40 е първият модел Hyundai, предлагащ тази технология.

 • Електронен контрол на стабилността (ESC)

  Стабилността и сцеплението се следят постоянно, така че, ако бъде засечена възможност за поднасяне или завъртане, ESC сработва с контролирано спирачно усилие върху отделни колела, за да се избегне тази опасност.

 • Спирачен асистент (BAS)

  Тази система използва усъвършенствана технология за оценка на пътните условия и разпределението на теглото на автомобила, за да приложи оптимално спирачно усилие и да спре автомобила безопасно и възможно най-бързо.

 • Асистент за поддържане лентата на движение (LKAS)

  Ако автомобилът се отклони от лентата си на движение, без да е подадена предварителна сигнализация, LKAS разпознава това и реагира чрез звуково предупреждение към водача и активна коригираща намеса върху посоката на завиване. Системата е потенциална защита живота на водача, който може да е задрямал зад волана.

 • Асистент за дългите светлини на фаровете (HBA)

  Фаровете HDI в новия i40 Wagon са способни да усетят присъствието на насрещно движещи се автомобили през нощта, превключвайки от дълги на къси светлини, за да се избегне заслепяване на други водачи.

 • SLIF
 • ESC
 • BAS
 • LKAS
 • HBA
 • КРАЙ
 • Система от 9 въздушни възглавници Новият i40 Wagon предлага до 9, включително въздушни възглавници за водача и пътника отпред, предни и задни въздушни завеси, 2 предни странични въздушни завеси за гръден кош-таз и 2 задни странични въздушни завеси за гръден кош-таз за външните седалки, плюс въздушна завеса за коленете на водача. i40 бе отличен с максималния рейтинг от пет звезди за безопасност при краш тестовете на Euro NCAP.

 • Електрическа паркинг спирачка (EPB)
  Бутонът за контрол на интелигентната спирачка е особено лесен за използване, като освобождава също ценно пространство в интериора.

 • Предпазна система за деца
  Лесната за употреба система ISOFIX гарантира, че съвместимите детски столчета ще бъдат сигурно фиксирани за максимална защита.
Convenience
КОМФОРТЪТ
НА УДОБСТВОТО
Новият i40 Wagon е претъпкан с функции и системи,
които улесняват ежедневието ви по време на път.
 • Приборно табло supervision с цветен 4,3-инчов TFT LCD екран Приборното табло supervision с цветен 4,3-инчов TFT LCD екран внася безпрецедентна яснота и блясък в информационния дисплей, като същевременно не напряга очите и улеснява разчитането на данните. Разположен между двата основни прибора, дисплеят supervision показва разнообразие от полезна информация, включително изминато разстояние, среден разход на гориво, система за подпомагане на паркирането и моментно ограничение на скоростта.
 • Биксенонови фарове с Адаптивна предна осветителна система (AFLS) Включването на левия или десния мигач, когато завивате или взимате завой, включва съответната статична завиваща светлина. Стандартна при всички модели, тя помага да се осветят пешеходци или препятствия. Опционалната Адаптивна предна осветителна система (AFLS) използва въртящ се механизъм, свързан с посоката на завъртане на волана, за да насочи фаровете в посоката на движение.
 • Аудио система с 6 високоговорителя и външен усилвателСтандартната аудио конфигурация идва с 6 високоговорителя, предлагащи богат, прекрасен звук. Възможностите за по-висок клас аудио система включва усилвател Infinity със субуфер.
 • Система за сгъване на седалките За допълнителна гъвкавост, облегалките на задните седалки се делят в съотношение 60:40, за да може да превозвате голямо количество багаж, както и пътник или двама на задните седалки. Задните облегалки се сгъват и образуват равен под с натискането на един бутон, а релсите в багажника помагат да обезопасите сигурно товара.
 • Интелигентна система за подпомагане на паркирането (SPAS) Тази опционална система ви помага да паркирате безопасно, особено в тесни пространства. Превключвайки на задна предавка, сензорите в предната и задната брони започват да измерват разстоянието до препятствие. Когато се приближите прекалено близо, ще бъдете предупредени със звуков сигнал. На ваше разположение е и дисплей с картина зад автомобила, също част от опционален пакет.
   
 

 • Аудио система (Радио / DAB / CD / MP3)
  Стандартната аудио система е с 6 високоговорителя, радио AM/FM и CD плеър с възможност за възпроизвеждане на MP3. Премиум аудио системата добавя външен усилвател със субуфер.

 • Бутон старт/стоп
  Бутонът старт/стоп елиминира нуждата да вкарвате ключа в стартера. Стига ключът да е у вас, i40 Wagon може да бъде стартиран и изгасен чрез просто натискане на бутона.

 • Свързаност (AUX и USB)
  На ваше разположение имате входове за свързване с повечето видове лични музикални плеъри, включително USB памет данни.

 • Електрохроматично огледало (ECM)
  Електрохроматичното огледало (ECM) автоматично засича и намалява светлината от движещите се зад вас автомобили, като по този начин намалява драстично умората в очите.
СПЕЦИФИКАЦИЯ
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Газоразпределение 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77 x 85.44
Работен обемкуб.см1591
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с.135 / 6,300
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт99 / 6,300
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм164,3 / 4,850
Степен на компресия 11
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.045
 3-та1.37
 4-та1.071
 5-та0.839
 6-а0.703
 7-а 
 Задна3.7
Главно предавателно число 4.563
Съединител Еднодисков сух съединител
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1428
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2030
Товароносимосткг602
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.6
Максимална скоросткм/ч195
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17",18"; Blue Drive"
Градски цикълл/100 км8.3;8.5;7.7
Извънградски цикълл/100 км5.2;5.5;5.2
Смесен цикълл/100 км6.3;6.3;6.1
CO2 емисииг/км147;153;140
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Газоразпределение 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм81 x 97
Работен обемкуб.см1999
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с.165/ 6,200
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт121 / 6,200
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм203 /4,700
Степен на компресия 11.5
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.615
 2-ра2.08
 3-та1.387
 4-та1.079
 5-та0.884
 6-а0.744
 7-а 
 Задна3
Главно предавателно число 4.333 (1-6) 5.200 (Задна)
Съединител Еднодисков сух съединител
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1466
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2060
Товароносимосткг594
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.9
Максимална скоросткм/ч210
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17",18"
Градски цикълл/100 км9.4;9.7;
Извънградски цикълл/100 км5.8;6.2
Смесен цикълл/100 км7.1;7.5
CO2 емисииг/км165;175
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Газоразпределение 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм81 x 97
Работен обемкуб.см1999
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с.165/ 6,200
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт121 / 6,200
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм203 /4,700
Степен на компресия 11.5
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Автоматична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва4.4
 2-ра2.726
 3-та1.834
 4-та1.392
 5-та1
 6-а0.774
 7-а 
 Задна3.44
Главно предавателно число 3.437
Съединител  
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1483
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2080
Товароносимосткг697
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек10.8
Максимална скоросткм/ч205
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17"18"
Градски цикълл/100 км10.2;10.4
Извънградски цикълл/100 км5.8;5.9
Смесен цикълл/100 км7.4;7.5
CO2 емисииг/км173;176
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Газоразпределение D-CVVT (Dual Continuously Variable Valve Timing) с 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 x 90
Работен обемкуб.см1685
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с.115 / 4,000
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт85 / 4000
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм280 / 1250-2500
Степен на компресия 15.7
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.08
 3-та1.257
 4-та0.905
 5-та0.712
 6-а0.585
 7-а 
 Задна3.077
Главно предавателно число 3.733 (1-6) 4.308 (Задна)
Съединител Еднодисков сух съединител
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1514
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2130
Товароносимосткг616
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек12.6
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17",18"; 16"Blue Drive; 17"Blue Drive
Градски цикълл/100 км5.4;5.7;4.9;5.3
Извънградски цикълл/100 км4.1; 4.3;3.8;4.1
Смесен цикълл/100 км4.6;4.8;4.2;4.5
CO2 емисииг/км119;127;110;118
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Газоразпределение D-CVVT (Dual Continuously Variable Valve Timing) с 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 x 90
Работен обемкуб.см1685
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с.141 / 4,000
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт104 / 4,000
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм340 / 1750-2500
Степен на компресия 15.7
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.615
 2-ра1.931
 3-та1.696
 4-та1.241
 5-та0.921
 6-а0.78
 7-а 
 Задна3.731
Главно предавателно число 3.765 (1,2,Задна) 2.783 (3,4,5,6)
Съединител Еднодисков сух съединител
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1524
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2130
Товароносимосткг606
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек10.5
Максимална скоросткм/ч200
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17",18"; 16"Blue Drive; 17,18""Blue Drive
Градски цикълл/100 км5.3;5.9;4.8.5.2
Извънградски цикълл/100 км4.2;4.4;4.1;4.4
Смесен цикълл/100 км4.6;4.9;4.34.7
CO2 емисииг/км120;130;114;123
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4775
Ширинамм1815
Височинамм1470
Междуосиемм2770
Клиренсмм140
Предна следамм1591
Задна следамм1597
Обем на багажника (VDA)л553
Обем на багажника при сгънати задни седалки (VDA)л1719
Обем на резервоарал70
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Газоразпределение D-CVVT (Dual Continuously Variable Valve Timing) с 4 клапана на цилиндър
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм 
Работен обемкуб.см1685
Максимална мощност при об/мин (EEC)к.с. 
Максимална мощност при об/мин (EEC)кВт 
Максимален въртящ момент при об/мин (EEC)Нм 
Степен на компресия 15.7
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижващи колела 2
Тип Автоматична 7-степенна
Предавателни числа1-ва3.786
 2-ра2.261
 3-та1.957
 4-та1.023
 5-та0.778
 6-а0.837
 7-а0.681
 Задна5.074
Главно предавателно число 4.857 (1,2,4,5), 3.158 (3,6,7,Задна)
Съединител  
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобилакг1539
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2150
Товароносимосткг611
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка и пиньон с електроусилвател
Сервоусилвател Електрическо сервоуправление
Обороти  2.78
Диаметър на обратен завойм10.94
СПИРАЧКИ  
ABS ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Диаметър на дисковете предни/заднимм 300/284 (16"); 320/300 (17",18")
Диаметър на сервоусилвателяинч11
Ръчна спирачка Електрическа, на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип McPherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Амортисьори предни/задни Телескопични, двойно действащи
Колела 7.0J x 16"/ 7.5.х 17"/ 8.0 х 18"
Гуми 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
Резервно колело 205/60 R16/ 215/50 R17 / 225/45 R18
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11
Максимална скоросткм/ч200
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
  16"; 17",18"; 16"Blue Drive; 17",18"Blue Drive
Градски цикълл/100 км5.7;5.9;5.4;5.6
Извънградски цикълл/100 км4.5;4.6;4.5;4.6
Смесен цикълл/100 км4.9;5.1;4.8;5.0
CO2 емисииг/км129;134;125;129

© 2018 Hyundai. Всички права запазени.