close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Новият i40 седан ЗАВЪРШЕН И
ИЗИСКАН
 • Проектиран и конструиран да задоволява
 • Ниски експлоатационни разходи
 • Удобни за потребителя технологии
cubetitle_experience
 
 

 
 
Възможни са различия между изображението и реалния продукт.
cubetitle_gallery
 
previous
next
 
ИЗРАЗ НА
ИНДИВИДУАЛНОСТ
Насладете се на откроимото излъчване на новия i40 Sedan

МОДЕРЕН
ДИЗАЙН

Привличането започва с новия дизайн на фаровете, дръзката шестоъгълна радиаторна решетка и продължава чак до елегантните нови задни светлини.

 • Експресивен дизайн Отличителната радиаторна решетка с хромирани детайли,
  елегантните LED фарове за мъгла и елегантният екстериор
  потвърждават привличането на новия i40 Sedan.
 • Атлетично елегантен С прецизно оформената каросерия и поразителните
  изцяло нови алуминиеви джанти,
  новият i40 Sedan създава непогрешимо
  динамично впечатление.

Интериорен дизайн

Кокпитът на новия i40 Sedan е проектиран така, че водачът да бъде информиран и забавляван по време на всяко пътуване. Чудесната аудио система с 6 високоговорителя, външен усилвател и субуфер предлага високо качество на звука във всички ъгли на кабината. На разположение е също и модерен 4,3-инчов цветен TFT LCD supervision екран и модернизирана 7-инчова навигационна система с DAB (Digital Audio Broadcasting), осигуряващи най-висококачествения звук и разширяват набора от допълнителни услуги.

moremore
Приборно табло Supervision
(4,3”) и TFT LCD
Навигационна система
 • 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT)

  Новата 7-степенна трансмисия DCT предлага на водачите избор от напълно автоматично действие или секвенциално превключване на предавките в механичен режим. Ръчното превкючване на предавките става посредством скоростния лост или планките, монтирани върху волана, като така предлага по-ангажиращо удоволствие от шофирането. Комбинирана с дизеловия двигател 1,7 CRDi, тя предлага нива на емисии CO2 от само 119 г/км (стандартен автомобил) или 110 г/км със система Idle Stop & Go (ISG). Предлага се само за определени двигатели

Exterior
ДИЗАЙН, КОЙТО ГОВОРИ ЗА ПРОСТРАНСТВО
Изразителната комбинация от фарове, хексагонална решетка и LED фарове за мъгла определят лицето на новия i40
 • moreHID фарове
  moreLED предни фарове за мъгла
  moreРадиаторна решетка
  • HID фарове Биксеноновите фарове на новия седан i40 осветяват нощта с ярка светлина и по-голяма яснота. Саморегулирането на светлинния сноп е стандартно. Опционалните Smart High Beam (SHB) следят насрещния трафик, за да се избегне заслепяване на другите водачи, като превключва дългите на къси светлини.
  • LED предни фарове за мъгла Опционалните LED предни фарове за мъгла се отличават с прости прозрачни лещи. Изключително ниската височина на монтирането им гарантира най-ефикасното осветяване в мъгливи условия на шофиране.
    
  • Радиаторна решетка Между елегантните фарове е разположена изпъкналата нова шестоъгълна радиаторна решетка. Тя се предлага в две версии, с и без хромирани детайли към хоризонталните ламели.
 • moreПанорамен стъклен покрив
  moreМигачи в страничните огледала
  moreДжанти
  • Панорамен стъклен покрив Предлагащ се като опция, двупанелно отварящият се стъклен покрив позволява на слънчевата светлина да обсипе кабината с ярка, освежава светлина. Подвижните слънцезащитни щори и практичният ветробран завършват картината.
  • Мигачи в страничните огледала Аеродинамично оформените кутии на страничните огледала минимизират шума от вятъра и в тях са вградени LED мигачи за по-безопасна смяна на лентата на движение.
  • Джанти На разположение е атрактивна гама от приковаващи погледа джанти. Независимо дали става дума за елегантните 18-инчови джанти с 10 спици с гуми 225/45 R18 или стилните 17-инчови джанти с 10 спици и гуми 215/50 R17, всички те са проектирани да подсилят впечатляващия дизайн на новия i40 Sedan.
 • moreLED трета стоп светлина (HMSL)
  moreLED трета стоп светлина (HMSL)
  • LED задни комбинирани светлини Изваяните форми на големите задни светлини обединяват експресивните контури и форми. LED технологията означава, че яснотата и яркостта са оптимизирани, че реагират по-бързо и предупреждават другите шофьори по-бързо.
  • LED трета стоп светлина (HMSL)
   Максималната видимост и защита се гарантират чрез внедряване на тази функция за безопасност в дискретния спойлер на покрива. Набор от светодиоди осигуряват ярката червена светлина.

 • Подгряване на стъклочистачките
  Отоплителен елемент, вграден в основата на челното стъкло, разтопява леда и освобождава заледените стъклочистачки.
Interior
ВСИЧКО Е ВЪПРОС
НА АТМОСФЕРА
Целият интериор на новия i40 Sedan предлага майсторски клас на тема изкуство в интериорния дизайн. Той е внимателно изработена смес от висококачествени материали, стилно приглушени цветови комбинации и толкова комфорт, пространство и удобство, колкото може да се пожелае в този клас.
Тапицерия
 • Кафяв
 • Черен
 • Бежов
 • Материали
Интериорно пространство

Размерите на кабината на новия i40 Sedan са сред най-добрите в класа, а седалките
предлагат високи нива на комфорт дори при най-дългите пътувания.

Бутони за дистанционен контрол върху волана

Контролирането и регулирането на аудио функциите чрез бутоните върху волана означава, че водачът не трябва да сваля ръцете си от волана по време на движение.

Бутони за контрол
на аудио системата

Автоматичен круиз контрол

Подгрев на волана

Бутони за
борд компютъра

Close
Електрически седалки

Регулируеми в 10 посоки, електрическото настройване на шофьорската седалка включва електрическо регулиране на лумбалната опора за по-голям комфорт и безопасност. Вградената в шофьорската седалка памет (IMS) връща удобно седалката до предпочитаната позиция.

Close
Напълно автоматична климатична система

Водачът и пътникът до него разполагат с възможността да изберат индивидуални температурни настройки съобразно предпочитанията си. След това системата поддържа избраната температура за всяка зона.

Close
Вентилация на предните седалки

Вентилатори, вградени в предните седалки, обдухват с охлаждащ въздух през микро перфорации в кожените повърхности на седалките. Предлага се като опция само с кожени седалки.

Close
Товарно пространство

С обем от 505 литра, плюс допълнително 20 литра под подовия панел (с Tire Mobility Kit), обемът на багажника на i40 Sedan е един от най-големите в класа.

Close
Среден подлакътник на задните седалки

Пътниците на задните седалки се възползват от удобството на подвижния и тапициран подлакътник. В него са вградени поставки за чаши и ниша за съхранение на вещи.

Close
Подгрев на седалките

Предните седалки предлагат триетапен подгрев на седалищата и облегалките. Седалищата на задните седалки също се подгряват.

Close

 • Централна конзола
  Под комфортно тапицирания среден подлакътник, разположен между предните седалки, има различни отделения за съхранение компактдискове и малки предмети.

 • Система за съхранение с поставки за чаши
  Предната подова конзола може да побере две бутилки за вода и други малки предмети. Плъзгащ се капак помага за стабилно съхранение, далеч от хорските очи.

 • Жабка
  В жабката може да се насочи охладен въздух с цел охлажда на напитките по време на път.

 • Спортни седалки
  По-дълбоките странични опори на спортните седалки тип „корито” осигуряват на ентусиазираните водачи по-добра опора в завой. Предлагат се само с черен интериор.

 • Лайстни на прага
  Позната характеристика при по-луксозните модели, тези стилни защитни лайстни предпазват боята на i40 от надрастване и протриване при влизане и излизане от автомобила.
Performance
ЦЯЛАТА МОЩНОСТ, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ
Двигатели, които осигуряват на новия i40 Sedan достатъчни запаси от мощност и въртящ момент, каквото и да превозвате, където и да отивате. Изберете от нашата гама модерни двигатели, на разположение са два бензинови и два дизелови агрегата.
 • 1.7 CRDi
  Дизелов двигател (Стандартен)

  Нашият дизелов двигател 1,7 CRDi с висок въртящ момент се предлага в две версии. Този базов агрегат постига похвалните 119 г/км емисии CO2 в стандартната си форма, или 110 г/км с опционалната система Idle Stop & Go (ISG).


  Макс. Мощност
  115 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  28.6 Нм
 • 1.7 CRDi
  Дизелов двигател (Висока мощност)

  За по-взискателните водачи, или тези, които редовно превозват тежки товари, ние разработихме по-мощна версия на дизеловия двигател 1,7 CRDi. Той генерира по-високи нива на мощност и въртящ момент за по-вълнуващо и отзивчиво преживяване зад волана.

   


  Макс. Мощност
  141 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  34.7 кг·м
 • 2.0 GDi
  Бензинов двигател

  Тази изискана версия на предишния агрегат 2,0 GDi бе преосмислена инженерно, за да гарантира цялостна управляемост и ефикасност, предлагайки максимален въртящ момент в по-ниския оборотен диапазон.


  Макс. Мощност
  165 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  20.8 кг·м
 • 1.6 GDi
  Бензинов двигател

  Нашият базов двигател генерира повече от достатъчно мощност и въртящ момент за новия i40 Sedan, като същевременно е икономичен и екоцелесъобразен. Подобно на всички двигатели за новия i40, този също отговаря на стандартите Евро 6.


  Макс. Мощност
  135 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  16.8 кг·м
 • 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT) Новата 7-степенна трансмисия DCT предлага на водачите избор от напълно автоматично действие или секвенциално превключване на предавките в механичен режим. Ръчното превкючване на предавките става посредством скоростния лост или планките, монтирани върху волана, като така предлага по-ангажиращо удоволствие от шофирането. Комбинирана с дизеловия двигател 1,7 CRDi, тя предлага нива на емисии CO2 от само 119 г/км (стандартен автомобил) или 110 г/км със система Idle Stop & Go (ISG).
 • Усъвършенстван контрол на сцеплението при завиване (ATCC) Системата използва електронни сензори, които оценяват поведението на диференциала с ограничено приплъзване по време на завиване, осигурявайки допълнителен тракшън, по-добро сцепление, а оттам и по-добро управление. ATCC е специално настроен да подобри и без друго впечатляващите пътни характеристики на новия i40 Sedan.

 • 6-степенна автоматична трансмисия
  Шестстепенната автоматична трансмисия, предлагаща се с двигателя 2,0 GDi, е компактна, плавна и тиха.

 • 6-степенна механична трансмисия
  За водачите, които предпочитат сами да превключват предавките, новият i40 Sedan предлага 6-степенна механична трансмисия. Икономична, тиха, ултра плавна и издръжлива.

 • Планки на волана за смяна на предавките
  Насладете се на скорострелното превключване нагоре или надолу на предавките благодарение на монтираните върху волана планки, каквито се откриват само при луксозните спортни автомобили.
  Предлагат се само с AT и DCT

 • Избор на режим на задвижване
  Налична само с автоматични трансмисии, системата за избор на режим на задвижване позволява на водачите да оптимизират задвижването на база обратната връзка от сензори, следящи пътя и пътните условия.
Safety
Останете извън
опасност
Да предвиждате непредсказуемото не е възможно, но новият i40 е оборудван с модерни превантивни системи за предотвратяване на неприятни ситуации.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Информационна функция за ограничение на скоростта (SLIF)

  Новата Информационна функция за ограничение на скоростта следи пътните знаци и показва на TFT дисплея в приборното табло скоростното ограничение в конкретния момент. Новият i40 е първият модел Hyundai, предлагащ тази технология.

 • Електронен контрол на стабилността (ESC)

  Стабилността и сцеплението се следят постоянно, така че, ако бъде засечена възможност за поднасяне или завъртане, ESC сработва с контролирано спирачно усилие върху отделни колела, за да се избегне тази опасност.

 • Спирачен асистент (BAS)

  Тази система използва усъвършенствана технология за оценка на пътните условия и разпределението на теглото на автомобила, за да приложи оптимално спирачно усилие и да спре автомобила безопасно и възможно най-бързо.

 • Асистент за поддържане лентата на движение (LKAS)

  Ако автомобилът се отклони от лентата си на движение, без да е подадена предварителна сигнализация, LKAS разпознава това и реагира чрез звуково предупреждение към водача и активна коригираща намеса върху посоката на завиване. Системата е потенциална защита живота на водача, който може да е задрямал зад волана.

 • Асистент за дългите светлини на фаровете (HBA)

  Фаровете HDI в новия i40 Sedan са способни да усетят присъствието на насрещно движещи се автомобили през нощта, превключвайки от дълги на къси светлини, за да се избегне заслепяване на други водачи.

 • SLIF
 • ESC
 • BAS
 • LKAS
 • HBA
 • КРАЙ
 • Система от 9 въздушни възглавници Новият i40 Sedan предлага до 9, включително въздушни възглавници за водача и пътника отпред, предни и задни въздушни завеси, 2 предни странични въздушни завеси за гръден кош-таз и 2 задни странични въздушни завеси за гръден кош-таз за външните седалки, плюс въздушна завеса за коленете на водача. i40 бе отличен с максималния рейтинг от пет звезди за безопасност при краш тестовете на Euro NCAP.

 • Електрическа паркинг спирачка (EPB)
  Бутонът за контрол на интелигентната спирачка е особено лесен за използване, като освобождава също ценно пространство в интериора.

 • Предпазна система за деца
  Лесната за употреба система ISOFIX гарантира, че съвместимите детски столчета ще бъдат сигурно фиксирани за максимална защита.
Convenience
КОМФОРТЪТ
НА УДОБСТВОТО
Новият i40 Sedan е претъпкан с функции и системи,
които улесняват ежедневието ви по време на път.
 • Приборно табло supervision с цветен 4,3-инчов TFT LCD екран Приборното табло supervision с цветен 4,3-инчов TFT LCD екран внася безпрецедентна яснота и блясък в информационния дисплей, като същевременно не напряга очите и улеснява разчитането на данните. Разположен между двата основни прибора, дисплеят supervision показва разнообразие от полезна информация, включително изминато разстояние, среден разход на гориво, система за подпомагане на паркирането и моментно ограничение на скоростта.
 • HID фарове с Адаптивна предна осветителна система (AFLS) Включването на левия или десния мигач, когато завивате или взимате завой, включва съответната статична завиваща светлина. Стандартна при всички модели, тя помага да се осветят пешеходци или препятствия. Опционалната Адаптивна предна осветителна система (AFLS) използва въртящ се механизъм, свързан с посоката на завъртане на волана, за да насочи фаровете в посоката на движение.
 • Аудио система с 6 високоговорителя и външен усилвател Стандартната аудио конфигурация идва с 6 високоговорителя, предлагащи богат, прекрасен звук. Възможностите за по-висок клас аудио система включва усилвател Infinity със субуфер.
 • Интелигентна система за подпомагане на паркирането (SPAS) Тази опционална система ви помага да паркирате безопасно, особено в тесни пространства. Превключвайки на задна предавка, сензорите в предната и задната брони започват да измерват разстоянието до препятствие. Когато се приближите прекалено близо, ще бъдете предупредени със звуков сигнал. На ваше разположение е и дисплей с картина зад автомобила, също част от опционален пакет.
 

 • Аудио система (Радио / DAB / CD / MP3)
  Стандартната аудио система е с 6 високоговорителя, радио AM/FM и CD плеър с възможност за възпроизвеждане на MP3. Премиум аудио системата добавя външен усилвател със субуфер.

 • Бутон старт/стоп
  Бутонът старт/стоп елиминира нуждата да вкарвате ключа в стартера. Стига ключът да е у вас, i40 Sedan може да бъде стартиран и изгасен чрез просто натискане на бутона.

 • Свързаност (AUX и USB)
  На ваше разположение имате входове за свързване с повечето видове лични музикални плеъри, включително USB памет данни.

 • Електрохроматично огледало (ECM)
  Електрохроматичното огледало (ECM) автоматично засича и намалява светлината от движещите се зад вас автомобили, като по този начин намалява драстично умората в очите.

© 2018 Hyundai. Всички права запазени.