All-New i30 wagon

All-New i30 wagon

Екстериор

Разпечатай

  • Print
LED предни светлини


Напредничавите нови фарове използват множество LED елементи за дълги и къси светлини. LED елементите са по-ярки и по-енергийно ефективни от конвенционалните фарове.

Каскадна решетка

Формата и детайлите на новата Hyundai решетка са вдъхновени от течащата разтопена стомана. Тя създава ярко впечатление за сила и движение.

Нова гама двигатели

Изберете от широка гама високоефективни двигатели, които доставят мощност от 100 до 140 к.с. Акцент са новите бензинови турбокомпресори: 120 к.с. 1.0 литра и 140 к.с. 1.4 литра.

Задни светлини

Хоризонталното разположение на задните светлини допълва чувството за сила широта и стабилност.  Варианта с LED задни светлини осигурява още по-голяма ефективност и запомнящ се вид.

Заден спойлер

Очертавайки аеродинамичната арка на спортния профил, спойлерът на покрива в цвета на каросерията включва и централната трета стоп светлина.

Многофункционално багажно пространство

Практичен и удобен багажник – Отворете вратата на багажното отделение, за да разкриете  товарно пространство от 602 литра.

Интериор

Разпечатай

  • Print

Многофункционално багажно пространство

Сгънете задните седалки  и бързо разширете пространството до щедрите 1650 литра.

Трансмисия с двоен съединител

Новоразработената 7-степенна DCT скоростна кутия добавя допълнителен динамичен акцент с оптимизирана ефективност. Преминаването между предавките е изключително бързо и гладко. Можете да избирате между спортен и комфортен режим

8 инчов "плаващ" диспей

Новата навигационна система включва 7 години безплатен абонамент за „LIVE услуги“. Тя е способна да изобрази информация за времето, трафика, камерите на пътя и интересни места и точки по избрания маршрут. Всичко това на 8 инчов екран, който „плава“ върху таблото и е идеално видим за водача и пътниците.

Автоматичен климатик

Двузоновия автоматичен климатик позволява индивидуални настройки на температурата за водача и пътника на предната седалка. Просто настройте желаната температура и системата ще свърши останалото.

Централен подлакътнк отпред

Удобно разположения между предните седалки подлакътник, може да се плъзга напред за по-голямо удобство. Под него се  разкрива полезно отделение за съхранение.

Подова релсова система

Гъвкавата интелигентна система за багаж ще ви помогне да подредите багажа си по най-удобния начин.

Централен заден подлакътник с отвор за дълги предмети

Транспортирането на ски и други дълги предмети е лесно дори и с четирима души на борда.

Динамика

Разпечатай

  • Print
1.0 бензинов турбо двигател

1.0 T-GDI  турбо бензинов двигател е със 120 к.с. и 171.1 Нм въртящ момент при 1500 ~ 4000 оборота в минута. Той е комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

1.4 бензинов турбо двигател

За по-динамичен стил на шофиране, новоразработеният 1.4 T-GDI, доставя мощност от 140 к.с. и 242 Нм въртящ момент при 1500 оборота в минута. Той се предлага с ръчна 6-степенна или 7-степенна трансмисия с двоен съединител

1.4 бензинов двигател

1.4 бензиновият двигател произвежда 100 к.с. и 134 Нм въртящ момент при 3500 оборота в минута. Той е комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

1.6 дизелов двигател

Турбо дизеловия двигател развива впечатляващ въртящ момент и се предлага в две различни версии- 136 к.с. или 110 к.с. И двата са на разположение с 6-степенна механична трансмисия.

Безопоасност

Разпечатай

  • Print

Автономно спиране при препятствие

В готовност преди вас. Системата е проектирана, така че да ви предпази от потенциален сблъсък, използвайки данни от камера и радар за да сте максимално осигурени.

Система за предупреждение при сблъсък

Системата използва предната камера за откриване на потенциален челен удар и предупреждава водача за опасността. Тя инициира аварийно спиране, за да се избегне или сведе до минимум евентуален сблъсък

Интелигентен автопилот

Интелигентният автопилот следи обстановката около автомобила и поддържа постоянна дистанция спрямо автомобила отпред.

Система за следене на пътната лента

В случай, че превозното средство се отклони от лентата шофиране без сигнализация, системата регистрира това и реагира чрез звуков предупредителен сигнал към водача и активно коригиране посоката на завиване. Системата може да е животоспасяваща при евентуално заспиване зад волана.

Индикация за автомобил в мъртвата зона

Системата ви предпазва от всички страни като индикира наличието на автомобил в мъртвата зона за безопасно маневриране

Удобство

Разпечатай

  • Print

Система за подпомагане на паркирането

Тази система ви помага да паркирате безопасно.  Сензори в предната и задната броня ви информират със звуков сигнал за разстоянието от останалите автомобили, а камерата ви подпомага активно в маневрирането на заден ход

Електрическа паркинг спирачка

Дните на големите лостове отминаха. Активирайте ръчната спирачка с елегантен бутон

Задни въздуховоди

I30 Wagon има задни вентилационни отвори за удобство на пътниците на задната седалка. Интегрирани се в задната част на централната конзола, а пътници могат да контролират потока на топлия или студен въздух.

Памет на седалката на водача

Системата за запаметяване на мястото на водача ви позволява да запазите предпочитаната позиция на седалката на водача, външната позиция на огледалото за обратно виждане и интензитета на осветлението на арматурното табло. Просто натиснете бутона и системата автоматично се приспособява към съхранените настройки.

Нагоре