Програмата за обратно изкупуване на Hyundai.
Бъди късметлия!

Make Quality Time. The All-New Santa Fe.

Независимо от начина, по който решите да живеете, новото Santa Fe улеснява живота ви. Проектиран да създаде комфортна среда, за да се грижите за онези, които обичате, и да се наслаждавате на специалните мигове на живота - където и да пътувате. 

The New Hyundai Tucson.

Hard work works.

Съчетавайки освежен дизайн с много нови интелигентни технологии и най-новите съвременни системи за сигурност, Hyundai Tucson е по-добър от всякога. 

The all-new

Hyundai KONA.

You drive it. You define it.

Понякога най-добрите моменти са тези, в които светът не оформя нас а ние оформяме него. Това е същността на понятието, You drive it. You define it. и духа на КОNА. 

Общи условия

Програмата на Hyundai за обратно изкупуване е създадена с идеята да предостави лесен и бърз начин на всеки потребител да замени сегашният си автомобил с нов от гамата на Hyundai. Тя Ви помага да избегнете процеса по продажбата на Вашият автомобил, което често може да отнеме време и ресурси и прави целият процес бърз и ефективен.

В желанието си да улесним този процес, ние се стараем да намалим максимално стъпките. Посещавате един от търговските центрове на Hyundai в България, където наш експерт ще оцени Вашият автомобил на база дата на производство, техническо състояние, пробег, състояние на екстериор и интериор, както и тенденциите на пазара на употребявани автомобили в България. Вие получавате справедливо ценово предложение за изкупуване на Вашият автомобил. Процесът по оценяване на Вашият автомобил не е обвързан със задължение за продажба.
В допълнение, с промоционалните условия на кампанията, Вие имате възможност да получите с до 10 000лв. по-висока цена за Вашия автомобил, на база избран нов автомобил от моделната гама на Hyundai. Промоционалните условия са в сила до 31.03.2019г.
Hyundai си запазва правото да откаже обратно изкупуване на автомобил.

За контакт с нас натиснете тук